Marie och Hasse - Vi träffades genom dansen hösten 1993. I början umgicks vi bara som vänner men under våren 1994 blommade kärleken och vi blev ett par. Sedan dess har vi hängt ihop i vått och torrt.

Det tog Hasse hela 12 år innan han slutligen friade på en paradisstrand på ön Koh Chang i Thailand. Marie svarade ja och genast började bröllopstankarna spira och nu är det alltså dags.

Barbro och Gunnar - Maries mamma Barbro och hennes livskamrat Gunnar är värdpar för bröllopet. De är ett enormt stöd för oss båda och ställer alltid upp för oss. De är även en stor bidragande orsak till att vi kan genomföra det bröllop vi drömmer om.

Jenny och Joanna - Valet av mina tärnor representerar både mitt dansliv och mitt "vanliga liv". De är också så nära systrar jag kan komma.

Jenny och jag träffades när vi var sex respektive sju år gamla på Jättevägen i Trollbäcken. Vi blev bästisar direkt och det håller fortfarande i sig även om vi nu inte träffas lika ofta som då. Vi har upplevt mycket "första gången" tillsammans och gjort flera tokiga tjejresor ihop. Vi har ofta tagits för systrar och det har vi inte varit sena på att utnyttja i olika situationer.

Joanna har jag följt sedan hon var 13 år, från början främst som tränare och mentor. Några år senare utvecklades det till vänskap. Idag är Joanna, tillsammans med sin pojkvän Henric det par som Hasse och jag umgås med allra mest och semestrar tilsammans med. Joanna har vid flera tillfällen tagits för min lillasyster och ibland, till mitt stora förtret ibland även för min dotter...hmmm. (Marie)

Henric Stillman - är mitt val av marsalk
Idag är Henric den vän som känner mig och förstår mig allra bäst. Vi umgås mycket och har liknade livssituationer med mycket dans och resor hit och dit. Vi driver även ett företag tillsammans sedan en tid tillbaka. (Hasse)

Nettan Bergström - Toastmaster
En av våra absolut bästa vänner. Marie och Nettan har känt varandra i över 15 år. Och vi har upplevt mycket tillsammans genom åren. Nettan är en fantastisk person, rolig, hjälpsam och det är med stort förtroende vi valt Nettan till toastmaster. Nettan kan kontaktas via e-post: nettan.bergstrom@telia.com

Stephan Peterson - Toastmaster
En mycket god vän till oss båda som vi lärt känna genom dansen. Stephan kommer tillsammans med Nettan att axla toastmasteransvaret. Genom åren har Stephan dragit ner otaliga skrattsalvor hos oss som varit i hans närvaro vid många tillfällen och uttalat saker som många av oss i dansgänget sent kommer glömma.